05:43
День Цивільного захисту в школі

Життя переконує, що чим раніше людина вивчить основні принципи самозахисту та усвідомить свою відповідальність під час надзвичайних ситуацій, тим ефективнішими будуть результати.

З метою перевірки практичної здатності учнів та працівників школи грамотно й чітко діяти з метою захисту свого здоров`я та життя в надзвичайних ситуаціях в Дубенській ЗОШ I-III ступенів №7 10 травня 2018 р. відбувся день Цивільного захисту. У нашому закладі День цивільного захисту, без сумніву, став уже звичним явищем.

Проведення цього заходу сприяймається як невід`ємна частина навчально – виховного процесу.

Під час виховних годин класоводами та класними керівниками були проведені цікаві бесіди з учнями, продемонстровані відеоматеріали. На подвір`ї школи було організовано малюнок на асфальті.

Після 11 год. було проведено навчальну евакуацію «Обережно – чадний газ» учнів і працівників школи. Особливе враження справила на школярів поява пожежного автомобіля.

Практичні заняття з евакуації завершилися шкільною лінійкою на подвір`ї школи.

Служба порятунку – 101 продемонстували практичні навички захисту в надзвичайних ситуаціях, щоб уникнути тяжких наслідків і в будь – який час бути готовим до різних подій у бурхливому морі сучасного техногенного світу.

Цікавим був виступ агітбригади «Знати, щоб в біду не потрапити».

Практична спрямованість заходів, що проводилися, викликала інтерес в учнів. Учні старших класів навчали менших учнів одягати протигази (кер. Канюк П.М.), молодші школярі вчилися користуватися вогнегасником. Традиційно відвідали учні і шкільний музей з пожежної безпеки.

 

Цей захід невід`ємна частина навчально- виховного процесу, що дозволяє досягнути злагодженості у роботі адміністрації, вчителів та учнів.

Переглядів: 543 | Додав: dubno-school7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close