08:28
Консиліум "Адаптація 1 класу"

8 листопада відбувся консиліум по адаптації 1 класу. Епіграфам консиліуму стали слова Ш. Амонашвілі: « Бережіть дітей такими, якими вони є, зробіть їх такими, якими вони мають стати». Ви маєте розгадати їх. На те ви і дорослі.

Учасниками були класоводи, директор школи, зауч з навчально-виховної роботи, психолог.  Запрошеними до обговорення були Завідуюча садочком №2 та вихователь старшої групи. Класоводи повідомили про особливості діток, адаптацію до школи та розвиток пізнавальних навичок. Психолог розповіла як відбувається психічне дозрівання учнів і можливі труднощі адаптації окремих дітей. Вихователі дитячого садочка порадили свої ефективні методи виховання та розвитку дітвори.

В ході консиліуму прийшли до висновку, що головне в успішній адаптації це розвиток дисципліни, навичок вольової саморегуляції, вміння само обслуговувати себе та чути дорослого.

На завершення психолог озвучила рекомендації класоводам 1 класу.

Консиліум являється найціннішим інструментом, що дасть нам змогу скласти для кожного учня власний освітній маршрут, підібрати оптимальний варіант індивідуального підходу, щоб розгадати кожного вихованця.

Переглядів: 473 | Додав: dubno-school7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close