14:59
Проведенний захід

З 22 по 26 жовтня в нашій школі тривав Тиждень початкової школи.

Основним завданням, яке ставили перед собою ми, учителі, було, насамперед, створення у навчально-виховному процесі атмосфери успіху, яка сприяє розвитку особистості дитини, розкриттю унікальних здібностей вихованців, відчуття радості за свої досягнення, віри у власні сили.

У рамках Тижня було проведено ряд заходів, які підпорядковувалися тематиці кожного дня.

Робота була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дітей.

Понеділок ( День Здоров’я) розпочався ранковою зарядкою. Під час перерв діти грали та розучували рухливі ігри, змагалися в шахи, шахмати... А ще із задоволенням ласували свіжими фруктами, переконуючись, що вітаміни так необхідні нашому організму

 

                                                                                                   

 

                                                                           

 

Мабуть, нема у світі людини, яка б не любила казок. Тому вівторок (День Казки) був незвичайним. Нікого не залишив байдужим Парад казкових героїв. Тут ми зустрілися з Мальвіною, Дюймовочкою, Лисичкою, Шреком та багатьма іншими персонажами казок та мультфільмів. Під час уроків літ. читання діти читали та обговорювали народні казки, а на завершення дня кожен клас організував виставку малюнків до улюбленої казки      

 

                          

                                

Середа (День України). Вишиванки, віночки, калина, чорнобривці, соняшники, вишиті рушники... Народні символи, які з’явилися в цей день в кожному класі, виготовлені чи намальовані нашими учнями. А ще наші вихованці з гордістю демонстрували свої вишиванки та з класоводами розучували танцювальні рухи під чудові мелодійні пісні про Україну.

                                                

                                  

    Емоційно та весело розпочався четвер (День добрих справ). Діти обдаровували один одного та вчителів приємними сюрпризами: на заздалегідь виготовлених сердечках, зірочках, квіточках писали компліменти та гарні побажання.Під час перерв розучували мирилки, розповідали про свої добрі справи. А ще практикувалися вживати в мовленні якнайбільше слів ввічливості.

       П’ятниця (День творчості), який поєднався з Днем народження рідної школи.

Під час концерту діти проявили свої таланти та неабиякі акторські здібності. А ярмарок показав неперевершені кулінарні здібності наших батьків.

           

Тиждень початкових класів закінчився та не закінчується процес навчання, пізнання, розвитку наших вихованців. Ми, вчителі, прагнемо зробити нашу школу острівцем людяності і гуманізму, творчості й постійного пошуку. А допоможуть нам у цьому наші вихованці та їхні батьки.

Л. Ф. Росоловська, вчитель початкових класів

 

 

 

 

 

Переглядів: 362 | Додав: dubno-school7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close