08:47
Тиждень англійської мови

        Тиждень англійської мови – це завжди цікаво, пізнавально, захоплююче. З 18 по 22 лютого у школі проводились заходи до Тижня англійської мови. У конкурсі малюнка «Моя улюблена англійська літера» на високому рівні проявили себе учні 1 класів (вчителі Гаврилюк Н.В. та Корольчук О.І.). Кожен першокласник мав змогу продемонструвати літеру, яка найбільше йому подобається. Дуже жваво та креативно пройшло інтелект-шоу «Interesting English» серед команд учнів 2-Б класу (вчитель Гаврилюк Н.В.).

    

     Також був проведений мовленнєвий конкурс на тему “My favourite toy” (вчитель Корольчук О.І.). У різних конкурсах другокласники показали свої знання та вдосконалювали навички говоріння англійською мовою. За допомогою віртуальної подорожі “A video tour around London” у 3-A та 3-Б класах (вчитель Гаврилюк Н.В.) третьокласники мали змогу мандрувати вулицями Лондона та дізнались багато цікавого про визначні місця, людей та їхні традиції.

             

      Протягом тижня діяла виставка лепбуків творчих учнів 3-4 класів, яка  викликала неабиякий інтерес до вивчення англійської мови (вчитель Гаврилюк Н.В.), а також конкурс “Englsh Puzzles” для учнів 6 — 7 класів, у якому учні мали змогу представити свої власні кросворди і ребуси англійською та польською мовами (вчитель Корольчук О.І.). Учні 9-х — 10-х класів відчули себе в ролі справжніх письменників під час “TheBestStorywriter(contest)”, написавши чудові історії з неймовірними сюжетами та незвичайними героями. Автори найкращих творів: Безкоровайна Анастасія (9-А класс) і Грогуль Маряна,(9-Б клас) (вчителі Лінчук О.Є. та Корольчук О.І.).

       

   

 

Переглядів: 378 | Додав: dubno-school7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close