08:12
День цивільного захисту

 12 травня 2016 року в школі пройшов День цивільного захисту.

Цивільний захист – це система заходів з підготовки до захисту населення. Основною метою та завданнями «Дня ЦЗ» є практична перевірка здатності учнів грамотно і чітко діяти щодо захисту свого здоров’я та життя  у надзвичайних ситуаціях; формування в учнів упевненості в ефективності заходів, які проводяться в День ЦЗ; формування та розвиток високих морально-психологічних якостей: відваги, витримки, ініціативності, спритності, відповідальності під час виконання завдань ЦЗ.

 Вранці відповідальний з питань ЦЗ (Дячук І.В.) ознайомила особовий склад з планом проведення, основними цілями та головними завданнями «Дня ЦЗ та ОТ».

Протягом дня класоводи та класні керівники провели теоретичні та практичні заняття, уроки, тренінги.

 

 

 

 У кабінетах ІКТ демонстрували відеофільми та мультфільми з питань надзвичайних ситуацій. За сигналом цивільного захисту «Увага всім!» проведено об’єктове тренування, відпрацювання дій учнів, постійного складу навчального закладу при пожежі. Учні та вчителі продемонстрували обізнаність і підготовку з цивільного захисту населення на випадок надзвичайних ситуацій. За традицією відбулися показові дії служби порятунку 101, розгортання пожежного рукава, гасіння осередку загорання.

 День цивільного захисту пройшов повчально. Усі переконані в тому, що отримані знання знадобляться у повсякденному житті.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 446 | Додав: dubno-school7 | Теги: День Цивільного захисту | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close