09:02
Конкурс творчих проектів-досліджень "Велетень думки і праці"

 Від 12.03.2016 року розпочався конкурс творчих проектів-досліджень на тему «Велетень думки і праці» присвячений життю і творчій діяльності Бориса Григоровича Возницького.

Мета конкурсу: вшанування пам’яті Б.Г. Возницького – Героя України, Почесного громадянина міста Дубна, музейника, мистецтвознавця, рятувальника замків, заслуженого працівника культури України та польської культури, лауреата Національної премії України імені Т. Шевченка та премії імені Я. Кохановського, академіка Української академії мистецтв, дипломата-міжнародника та українського патріота.

 Даний конкурс проходив у три етапи. 22 квітня 2016 року у Дубенському історико-культурному заповіднику відбулася презентація кращих досліджень учнів, як завершення вшанування пам’яті Б. Г. Возницького. 

 

 

 


 Учні ЗОШ №7 -  Хровст Аня, Рожик Софія, Бацмай Оля, (10 клас); Бацмай Юля, Корчак Інеса (9-А клас) представили свої проекти з теми «Борис Возницький – реставратор, володар і охоронець скарбів». Діти підійшли до запропонованого дослідження з особливою зацікавленістю та креативністю. Зокрема учні 10-го класу представили свій проект у вигляді документального фільму. Своїми силами і талантом молодих істориків, режисерів та мистецтвознавців наші учні вразили всіх присутніх заходу. Відео охопило найважливіші моменти з життя та діяльності Бориса Григоровича. Дівчатка з 9-А класу представили своє дослідження у вигляді презентації, де дітям вдалося зібрати і подати конкретно і лаконічно усе найважливіше з теми нашої роботи. 


 Приємно, що цей конкурс дозволив реалізувати не лише мету - вшанування пам’яті про велику людину, нашого сучасника, а й виховав у наших дітей повагу до особистості XX століття, Героя нашої держави, охоронця нашої історії. Усі учасники та керівники проектів були нагородженні дипломами та подяками Дубенської міської ради. З ініціативи управління освіти, сім’ї, молоді та спорту та підтримки Дубенської міської ради було видано книгу «Велетень думки і праці» де зібрано роботи учнів з усіх шкіл нашого міста.

Переглядів: 474 | Додав: dubno-school7 | Теги: конкурс проектів, Борис Григорович Возницький | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close