08:53
Конкурс "Знай і люби свій рідний край"

 Традиційно на весні серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста проводиться конкурс «Знай і люби свій рідний край».

Завдання цього конкурсу не тільки пропагувати серед учнів бажання займатись декоративним і образотворчим мистецтвом, але й виховувати любов до рідного краю, формувати зацікавленість його історією, сприяти ціннісному ставленню до традицій і культури свого народу.

Шкільний етап конкурсу відбувся з 11.04 по 18.04, а міський етап відбуватиметься з 18.04. по 21.04.2016 р. у БДМ.

 Цей конкурс пропагує декоративно-ужиткове та образотворче мистецтво, дозволяє учням реалізувати свій творчий потенціал у цих напрямках.

Участь у конкурсі взяли учні різних вікових категорій. Школярі представили свої вироби у різних техніках і матеріалах: різьблення по дереву, декоративний розпис, народний розпис, народні іграшки, ляльки-мотанки, вишивка, бісероплетіння, лозоплетіння, вироби із соломки, аплікація, витинанка. У номінації образотворче мистецтво були представлені графічні та живописні твори.

 

 

 

 

 Переможцями шкільного етапу конкурсу «Знай і люби свій рідний край» стали: Бондарчук Вікторія (9-А клас) та Кунинець Анастасія (9-Б клас). Вікторія вразила своїм декоративним розписом дерев’яних дощечок і сувеніру «Баранець», а Кунинець Анастасія зворушливою вишиваною картиною «Мій домашній улюбленець».

Роботи переможців візьмуть участь у міському етапі конкурсу.

Бажаємо успіху нашим талановитим майстриням!

 

 

 

 

 

 

  

Переглядів: 784 | Додав: dubno-school7 | Теги: конкурс, знай і люби свій рідний край | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close