17:22
Лідер року

19 вересня 2014 року у Будинку дітей та молоді відбувся зліт лідерів учнівського самоврядування. У рамках зльоту, згідно з планом роботи, було проведено форум лідерів учнівського самоврядування на тему «Впровадження соціальних практик у дитячому та молодіжному середовищі». В обговоренні цього питання взяли участь учні нашої школи, що входять до міської ради старшокласників та педагог-організатор Пащук О.С.

Найцікавішим етапом  зльоту лідерів був конкурс «Лідер року», в якому взяли участь шість учасників, що стали головами комісій ради старшокласників. Відбірковий етап складався з чотирьох завдань: «самопрезентація», «робота із залом», «запитання опоненту», «презентація передвиборчої програми кандидата на голову міської ради старшокласників». Лідерство нашої школи виборювала учениця 9-А класу Хровст Анна, яка уже є головою комісії «Прес-центр». За перемогу в конкурсі боролися кращі з кращих учнів, тому й змагання були не тільки цікавими, але й жорсткими, адже обирали лідера усієї учнівської молоді міста Дубна.

Наша школа, а також комісія «Прес-центр» пишається учасницею конкурсу Хровст Анною, якій вдалося вибороти друге місце і стати заступником голови міської ради старшокласників.

Переглядів: 530 | Додав: dubno-school7 | Теги: рада старшокласників, конкурс, ЗОШ №7 м. Дубно, лідер року | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close