11:32
Міський конкурс санпостів

19 листопада на базі СЗОШ І-ІІІ ступенів №5 відбулися міські змагання санпостів. Метою проведення таких заходів є пропаганда здорового способу життя, відродження дієвої системи медико-санітарної підготовки, привернення уваги молоді до проблеми захисту і свободи людини, виховання в молоді гуманізму і милосердя, поваги до людського життя, ознайомлення з основами міжнародного гуманітарного  права, підготовки до залучення волонтерів до Червонохресного руху.

Команда нашої школи у складі Хровст Анни, Антонюк Наталії, Потапчука Дмитра, Гороховської Ірини та Москалюка Олександра взяла активну участь у цих змаганнях. Спочатку команди шкіл привітали один одну та побажали перемоги. Далі компетентне журі перевірило оснащення команд. Потім конкурсанти змагалися у практичних навичках надання першої медичної допомоги постраждалим. Далі діти показали свої знання інфекційних хвороб. Старшокласники продемонстрували присутнім вміння догляду за хворими.

Хороші знання лікарських рослин показали наші школярі. Останнім конкурсним завданням була перевірка знань учнів про Червонохресний рух в Україні та у світі. Під час змагань тривав огляд санітарних газет і бюлетенів. І ось прекрасні результати змагань шкільних санпостів! Наша команда виборола ІІІ місце, а санітарну газету вибрали на огляд в обласне відділення Червоного Хреста.

Адміністрація закладу щиро дякує команді шкільного санпоста за гарний результат, шкільній медичній сестрі Маркусенко Л.В. та вчителю Донець Н.В. за підготовку до змагань. 

Переглядів: 657 | Додав: dubno-school7 | Теги: Червоний Хрест, конкурс санпостів | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close