10:56
Нашій школі 56…!

     Роки летять, немов птиці! Ось і уже 56-а осінь у Дубенській ЗОШ I-III ступенів №7. Традиційно, у переддень осінніх канікул у нашій школі святкування, день народження!

         Свято розпочалось ранковою загальношкільною зустріччю адміністрації закладу з школярами. Потім на I-му поверсі «старої» школи проведено раптівку «  З любов’ю до рідної школи». Далі відбувся концерт «Тобі, рідна школо!», який став справжньою родзинкою святкування. Дійсно, у нас у школі талановиті діти: і співаки, і гумористи, і гімнасти, і музиканти…

    

      Такі безпосередні наші артисти, які так щиро славили рідну школу! Але діти так очікували ярмарок! Як же школярики смакували смаколиками! Справжній день народження! Після ярмарку найменші школярики змогли «відірватись» на караоке-дискотеці «Від 1 до 5-ти». Під час усього дня у закладі працювали спеціалісти МЦСССДМ, працівники  ЮП СП  Дубенського ВП ГУНП в Рівненській області, вчителі-предметники надавали консультації для батьків.

 

     У цей день радо проходили зустрічі у бібліотечній вітальні. Пройшли змагання з гри у шашки, теніс. Школярі в класних кімнатах мали змогу переглянути пізнавальні телепередачі, мультфільми. Усім бажаючим наносили аквагрим  «У серці рідна школа». Продовжувалась акція «Моя вишивана Дубенщина». А з якою любов’ю  та трепетом виготовили старшокласникам шкільні сітілайти « 56-а шкільна осінь»!

   

         Дякуємо усім учням, батькам, педагогам за активну участь під час святкування дня школи! Дякуємо ДНЗ№2 за співпрацю!

         Усі кошти, виручені від шкільного осіннього ярмарку, будуть передані тим, хто потребує допомоги та використані на розвиток закладу!

З Днем народження тебе, рідна школо!!!

Переглядів: 402 | Додав: dubno-school7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close