15:09
Нехай не гасне вогонь добрих справ!

     Усі ми чекаємо зимових свят. Магія Зими зачаровує і дітей, і , навіть, дорослих. Всі, без винятку, чекають свята, чекають подарунків.

      Ну, що ж розпочинаються дива!

     Вже доброю традицією стало у Дубенській ЗОШ I-III ступенів №7,  під керівництвом  Н.О.Поліщук,  до свята Миколая проводити благодійну акцію «Діти-дітям». Цьогоріч і учні, їх батьки, і вчителі приносили одяг, предмети канцелярії, іграшки тим, хто цього найбільш потребує.

   

    А сьогодні все зібране ми доправили до вихованців Дубенської спеціалізованої загальноосвітньої школи – інтернат I-II ступенів. Маємо надію, що ці невеличкі подарунки, хоч трішечки звеселять маленькі сердечка. Адже Святитель Миколай особливо тішив нужденних діток, бо у них лише він є.

   

     Чудотворець Миколай – покровитель захисників, опікун воїнів. Маскувальну сітку, яку плели маленькі дитячі ручки наших школярів, сьогодні ми передали до підшефної військової частини. Нехай же вона стане справжнім «оберегом», захистом тим, хто під ворожими кулями.

   

      Віримо, що Святий Миколай сходить з небес до нас і робить несподівані, але такі приємні подарунки.

       Дякуємо учням школи, батькам, вчителям, усім, хто долучився до проведення благодійної акції!

                 

       Дякуємо підприємцю О.П.Кожушку за подаровану сітку для плетіння та М.М.Поліщуку,  начальнику Дубенського газового господарства, за наданий транспорт для доставки речей та сітки.

     Магія свят продовжується…

Переглядів: 346 | Додав: dubno-school7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close