22:53
Різдвяний вертеп - 2014

 З 7 по 16 січня 2014 року учні ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 вітали жителів нашого міста з Новим роком та Різдвяними святами. Учнівський вертеп завітав із колядками та найкращими побажаннями до Покровського собору, що в районі цукрового заводу, на перше різдвяне богослужіння. Діти привітали всіх парафіян, побажали веселих різдвяних свят та смачної куті. 8 січня учні нашої школи у Дубенській міській раді виступили з різдвяною колядою та новорічними привітаннями. Школярів з радістю, щирими побажаннями та солодкими сюрпризами зустрів міський голова В.М. Антонюк та працівники міськради. 

 Учасники вертепу по святковому зустріли педагогів нашого міста в рідній сьомій школі, де відбулося міське методичне об’єднання вчителів природничого циклу. 

На свято Василя наші учні завітали до Собору Різдва Пресвятої Богородиці. Настоятель храму, отець Іван, поблагословив діток, вручив солодкі подарунки, побажав успіхів у навчанні та завжди бути гідними християнами. 

 Наступною зупинкою учнівської різдвяної програми був Цукровий завод нашого міста. Працівники підприємства з радістю та солодкими подарунками зустріли наших колядників. На цьому подорож шкільного вертепу не завершилася. Наші юні артисти привітали найменших жителів мікрорайону, відвідавши дитячий садок №2. На завершення святкової різдвяної програми учні школи взяли участь у етнофестивалі «Вефлиємська зірка» у Будинку дітей та молоді. Вертеп підготували: Комаринець І.В., Пащук О.С., БогайчукН.А. 

Переглядів: 545 | Додав: dubno-school7 | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close