18:08
Тепло родинного вогнища

 17, 18 травня та базі шкіл м. Дубна відбулася методична сесія методистів із виховної роботи районних методичних кабінетів Рівненської області на чолі з завідуючою кабінетом виховної роботи, позашкільної освіти, захисту прав дитини, дисциплін художньо-естетичного циклу та фізичного виховання РОІППО Ніною Павлівною Гавриш.

На цьому обласному методичному заході розглядалось питання національно-патріотичного виховання.

 Наша школа приймала гостей 18 травня. У фойє закладу делегацію з гостинним словом зустріла директор школи Ніна Олександрівна Поліщук та юні зірочки Катерина Хаєцька, Тетяна Мельник – з віншувальною піснею. А танцювальний колектив «Надія» (керівник Харіна Л.О.) виконав народний танець. Оскільки, захід проходив напередодні Дня вишиванки гостям подарували українські стрічки, як символ збереження традицій, єднання поколінь.

Потім гості відвідали музей пожежної безпеки. Відвідувачі були у захваті від цікавих та унікальних експонатів. А педагог-організатор Коробей В.Б. у кабінеті ІКТ презентувала діяльність дитячої організації «Краяни».

 Далі гості відвідали родинне свято «Тепло сімейного вогнища» (містечко «Забава» 3-Б клас) організації «Краяни»). Це свято дійсно стало родзинкою усієї методичної сесії. Виступи дітей, мам, тат класу; душевність, теплота, родинність – все це об’єднало в одну сім’ю не лише класний колектив, але й усіх присутніх в залі.

 

 Особливо зворушливим було виконання мамами (Письмак Т., Медвідь С., Кучерук О., Яременко О., Гачевською В., Яценко М., Гладуненко О.) пісні «Мої батьки», виконання пісні про сім’ю родиною Кузнєцових під супровід гітари, виконання пісні «Донечка» татом і доцею Кондрась, а також виконання пісні «Мам» Гладуненко Олею та її мамою.

Не одна щира сльозина впала з очей присутніх та не в одного защеміло в серці.

 Директор школи Поліщук Н.О. та адміністрація закладу висловлює щиру подяку за організацію та проведення свята класоводу 3-Б класу Росоловській Л.Ф. та усім дітям, їхнім родинам та надіється на подальшу співпрацю.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 586 | Додав: dubno-school7 | Теги: методична сесія методистів із вихов, Родинне свято | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close