11:53
Тиждень початкових класів

           Виховний захід «За честь і славу рідної землі» підготували учні 4-А класу. Він виховував у дітей інтерес до історії українського козацтва, а також формувалися патріотичні почуття; розуміння єдності й цілісності України, як незалежної демократичної та заможної  держави. Захід сприяв шанобливому  ставленню до Героїв Небесної сотні,воїнів, загиблих у боротьбі за свободу і цілісність України. 

           

              

             

 

 

         В рамках тижня початкових класів пройшов день «У здоровому тілі – здоровий дух». Учні весело провели перерви. Танцювали, грали в ігри та робили фізичні вправи, повторюючи рухи з  мультимедійного екрану.

 

 

     

    

   

 

      Учні 2-А класу підготували і провели свято « Осінь грає барвами». З давніх давен люди відмічали свято зібраного врожаю. І у нас останні дні перед осінніми канікулами стали для дітей дуже пам’ятними, адже вони разом з батьками готували виставку  осінніх композицій, костюмами, тематично прикрасили актовий зал. А сам захід прикрасили декламуванням віршів, піснями, танцями, сценами і жартами. Ми поринули в чудову осінню казку. Свято вдалося на славу! Всім було весело і цікаво.

 

   

      

    

                       

 

Переглядів: 228 | Додав: dubno-school7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close