13:46
Тиждень зарубіжної літератури

З 28.11 по 2.12 у нашій школі проходив тиждень зарубіжної літератури.

Учителі-предметники ( Сухолейстер Л.О., Мельничук Г.Я., Горбачук С.А.) підготували різноманітні заходи. У 5-му класі Мельничук Г.Я. провела вікторину «Знавець зарубіжної літератури», у 7-му класі – лицарський турнір за романом В. Скотта «Айвенго»;  Горбачук С.А. підготувала  літературну мандрівку  « Стежками європейських митців»;  Сухолейстер Л.О. провела у 8-му класі конкурс-гру «Літературні розумнички».

30 листопада учні школи  брали участь у міжнародній грі «Sunflower». Протягом тижня учнями була підготовлена виставка ілюстрацій до вивчених творів, стіннівок та кросвордів.

А 2 грудня в актовому залі проходив бал літературних героїв, в якому взяли участь учні 5-10 класів (вч. Сухолейстер Л.О.)

Учні поринули у подорож сторінками її Величності Зарубіжної  Літератури.

На бал прибули такі герої: Прометей з Океанідами, Том Сойєр з тітонькою, Пеппі Довгапанчоха, Попелюшка з Феєю, Маленька розбійниця з Гердою, Дюймовочка з ластівкою, Маленький принц зі своїм другом Лисом, а також Робінзон Крузо.

Учні попробували зіграти цих героїв і по закінченню свята запам’ятали наступне, що саме віра у власні сили допоможе вижити у скрутних ситуаціях, ніколи не потрібно втрачати надію, знайти свою щасливу зірку і поділитися її теплом з іншими.

Переглядів: 472 | Додав: dubno-school7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close