21:22
«…Тому Святий Миколай, на всякий час помагай…»

Сьогодні, 19 грудня, ми відзначаємо свято Миколая. Всі дітки, та й дорослі, чекають на цей день. Чекають дарів …Здається, все це, ніби казка…Гляньте на небо! На ньому сяйво, яке ллється зверху…То Святитель Миколай об`їжджає всіх, роздарює дарунки…Він тішиться, коли добрі людські серця, допомагають йому у цьому благому ділі…

До Миколая учні Дубенської ЗОШ I-III ступенів №7 провели благодійні акції. Два тижні школярі плели маскувальну сітку. Всі діти, від першого до одинадцятого класу, своїми рученятами намагалися створити «оберіг» життя для воїнів АТО. А сьогодні ми доставили сітку у військову частину міста.

Школярики виготовляли для наших захисників різдвяні сувеніри, щоб хоч трішечки солдати відчули тепло родинних сердець, любов, безмежну вдячність за можливість зустрічати новорічно – різдвяні свята під мирним небом.

Святитель Миколай особливо обдаровував нужденних діток, бо у них лише є він. Щороку, напередодні Миколая, у школі проводиться акція «Діти – дітям». Ось і цьогоріч, мабуть, і не було такої шкільної родини, яка б не долучилась до збору іграшок, одягу, канцелярії тим, хто найбільше цього потребує. Сьогодні шкільний « Святитель Миколай» доставив у Дубенську спеціальну загальноосвітню школу – інтернат I-II ступенів подарунки. Маємо надію, що ці невеличкі дари, хоч трішечки скрасять святкування вихованцям.

Дякуємо учням, батькам, педагогам – всім, хто долучився до шкільних благодійних акцій.

Нехай Святитель Миколай благословляє усіх нас своєю рукою, наставляє на стежку добра та милосердя.

Переглядів: 539 | Додав: dubno-school7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close