11:11
Творчий пошук сучасної школи

У листопаді - грудні у школі проходив фестиваль творчих уроків у номінації «Українська мова та література», «Фізика», «Фізичне виховання».

Навчання ніколи і нікого не залишає байдужим. Бо ввесь сенс життя, як зазначав Еміль Золя, полягає в нескінченному завоюванні невідомого, у вічному зусиллі пізнати більше.

Праця вчителя – це не просто виконання обов`язків – це поклик душі і серця. Це шляхетна справа – розвивати, виховувати, навчати, оберігати майбутнє наших дітей.

Педагогічний колектив нашої школи постійно працює над пошуком сучасних інноваційних форм навчання, які дитина зможе застосовувати у своєму житті.

У фестивалі творчих уроків брали участь вчитель української мови та літератури Заблоцька І.І.- урок в 11 класі - «О.Вишня. Трагічна доля митця.»Моя автобіографія» - гумористична розповідь письменника про свій життєвий шлях»; вчитель української мови та літератури Навозняк Г.Д.-урок в 9-Б класі - «І.Котляревський «Енеїда» - перший твір нової української літератури. Драматург і театральний діяч»; вчитель української мови та літератури Горбачук С.А.- урок в 7-А класі - «Єдність світу природи і всіту дитячої душі в образі Михайлика 9за повістю М.Стельмаха «гуси – лебеді летять…)»; вчитель української мови та літератури Джаган Е.Д.-урок в 6-б класі- «Іменник як частина мови: загальне значення, морфологічні ознаки, синтаксична роль.»; вчитель фізики Шевчук П.М.- урок в 8-а класі- «Теплові двигуни. Принцип дії теплових двигунів»; вчитель фізики Стецюк В.С.- урок в 7-А класі- «Коливальний рух. Амплітуда. Період. Маятники»; вчитель фізичної культури Горбачук А.В.-урок в 6-Б класі- «Волейбол. Прийом м`яча знизу, передачі зверху в парах. Місце українського волейболу на сучасному етапі.»; вчитель фізичної культури Канюк П.М.-урок в 8-Б класі-«Волейбол. Прийом передачі м`яча зверху. Історія волейболу. Основні правила гри у волейбол».

Вчителі показали свою майстерність. Ми всі разом створюємо інноваційну школу. Тож побажаєм нам усім, небайдужим до долі освіти, успіхів і натхнення на інноваційному шляху розбудови педагогіки нового тисячоліття!

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 496 | Додав: dubno-school7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 OzqNlhu  
<a href=https://finasterid.cfd>buy finasteride 5mg online</a> The vaccine does not contain live SARS COV2 virus

Ім`я *:
Email *:
Код *:
close