16:57
Завершився конкурс "Вчитель року-2015"

Щорічно восени стартує Всеукраїнський конкурс педагогічної майстерності «Вчитель року», який вже став традиційним для освітян. Кожен педагог – і досвідчений фахівець, і вчитель –початківець – прагне професійного зростання, підвищення професійної самооцінки. Серед фіналістів цьогорічного конкурсу була вчитель образотворчого мистецтва Дубенської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 Бондарчук Святослава Леонтіївна.  Для неї школа – це життя, а вчительський талант – це, насамперед, покликання і невтомна праця над саморозвитком.

 

Учитель – це завжди творець. Інакше не може бути. Тому педагогічна праця, як жодна інша потребує органічного поєднання професіоналізму та високих душевних якостей. 6 лютого у м. Рівне проходив заключний етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2015».  І ось у четвірці у номінації «Образотворче мистецтво» вчитель нашої школи – Святослава Леонтіївна.

Зі слів лауреата ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року - 2015» Бондарчук Святослави Леонтіївни:

«Я задоволена результатом конкурсу, бо вважаю, що це чесна перемога. Адже ніщо так не наповнює радістю душу, як заслужена нагорода. Це конкурс для сильних і творчих учителів. Позаяк саме такі якості як сила волі, самовіддача, творчість і невтомна праця дасть результати. Мету яку я перед собою поставила, я досягла. Найважчим було, як на мене, це пройти у четвірку. Уже позаду залишилися хвилювання, втома, безсонні ночі. І, здається це було, давно. Але приємно згадувати моменти напруженої емоційної та фізичної праці, хвилини спілкування з дійсно обдарованими педагогами. Участь у цьому конкурсі дала мені можливість само реалізуватися та отримати величезне натхнення для подальшої праці.

 

Ніколи не забуду сяючих очей обдарованих і творчих учнів 7 класу в яких мені поталанило проводити конкурсний урок. Але все це неможливо було б, якби не віра у мене мого методиста Гуліди Оксани Михайлівни, креативної, самовідданої, відповідальної людини. Без її підтримки і допомоги я б не змогла досягнути такого результату. Цей конкурс об’єднав нас у творчий тандем. Я щиро вдячна за цю перемогу усім хто мене підтримував: колегам, рідним, друзям і, звичайно, своїм учителям, яким вистачило мудрості посіяти у моєму серці зерна, які дали гарні плоди».

 

Конкурс довів: наш сучасний вчитель – надзвичайно мудрий, незважаючи на складнощі сьогодення, він робить все, щоб втілити задумане, щоб не тьмяніли фарби і не зникла свіжість почуттів, щоб нашим Українським світом правили Розум, Добро і Краса. У цьому конкурсі ми побачили Святославу Леонтіївну в новому світлі: для когось вона відкрилася, а можливо, відкрила у собі приховані потенційні можливості творчої особистості. Конкурс переконав у тому, що життя, світ навколо нас і сама людина – це неймовірно красиво і цікаве життя змушує нас пізнати, і радіти будь-якій справі, роботі, професії.

Переглядів: 576 | Додав: dubno-school7 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close