11:49
Відкриття пришкільного табору відпочинку "Усмішка"

Табір, рівняйсь! Струнко! – знов звучать вже звичні слова літньої пори року. Шкільне життя міняє свій звичний порядок, настає час відпочинку, розваг, цікавих екскурсій.

 

З 2 червня розпочав свою роботу пришкільний табір відпочинку з денним перебуванням «Усмішка», створений на базі Дубенської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7.

Адміністрація школи та педагогічний колектив організували роботу табору відпочинку. На період табору заплановано екскурсії до Луцька, Дубенського історико-культурного заповідника, пожежної частини та інші цікаві виховні та розважальні заходи. 


Склад табору – 220 дітей (шість загонів). 166 учнів молодшої школи та 54 учні старшої школи. 5 червня – день відкриття табірної зміни. Всі загони на святковій лінійці як завжди представили свої назви, девізи, речівки, рапортували старшому вихователю та начальнику табору.
Після завершення лінійки, з нагоди відкриття табірної зміни, розпочався святковий концерт «Барви літа» на якому діти кожного загону мали можливість продемонструвати свої таланти. Школярі створили урочисту обстановку в якій весь табір з’єднався в одне ціле. Можна з упевненість сказати, що усі присутні отримали душевне задоволення від побаченого. Так з позитивним настроєм, енергією і діти, і вихователі розпочали роботу табору «Усмішка» в 2014 році.

Переглядів: 607 | Додав: dubno-school7 | Теги: відпочинок, концерт, пришкільний табір | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close