14:08
Відпочинок у пришкільному таборі "Усмішка"

 2014 рік для пришкільного табору відпочинку «Усмішка» став насиченим, цікавим, пізнавальним та веселим. Окрім того, цього року у нас виявили бажання відпочивати аж 220 учнів нашої школи різного віку. Так було сформовано шість загонів з учнів 1-6 класів.

 Діти пришкільного табору «Усмішка» розпочали свій літній відпочинок з приємних та цікавих чотирнадцяти днів, кожен з яких приносив тільки радість та посмішки. Завдяки спільній роботі працівників табору, діти з великим задоволенням відвідували його, були активними, проявляли ініціативу, талант, ділилися своїми уподобаннями.

 Табірне життя – це не тільки хороша можливість  відпочинку для дітей, але й дієвий спосіб фізичного оздоровлення. Буквально кожний момент перебування дитини в таборі був насичений певним видом діяльності від навчально-пізнавальної (творчість, невимушене накопичення знань про людину, суспільство, оволодіння навичками самореалізації та ін.) до соціально-комунікативної діяльності (організація свят, різнотипних ігор, конкурсів, тренінгів, виховання поваги до традицій та ін.).

 Виховний процес організовано на високому рівні, вдалося поєднати найрізноманітніші форми роботи: відпочинок, спорт, розваги, працю. Кожен день був тематичним, що ще більше зацікавлювало дітей. Робота табору розпочалася з «Дня знайомства», під час якого діти грали у гру «Будемо знайомі», завдяки якій кожна дитина дізналася більше про своїх однокласників та здобула нових шкільних друзів.

 Завдяки вмінню згуртуватися та роботі кожного загону табір працював як єдине ціле. Щоранку діти із задоволенням збиралися на організаційній лінійці, рапортували старшому вихователю, робили ранкову гімнастику та брали участь у загонових та загальнотабірних заходах.

 Щодня свято, свято сміху, свято краси, спорту, бантиків, казки, природи, дружби. За час діяльності табору кожна дитина мала можливість проявити себе і отримати заслужену винагороду. Вражають своєю оригінальністю загонові куточки, створені дітьми, їхні цікаві концертні номери, які загони представляли всьому табору.

 Окрім розваг у стінах школи, учні мали можливість виїжджати на екскурсії до лісу, на річку, відвідати Луцький замок, краєзнавчий музей та зоопарк, Львівський оперний театр. Неодноразово проходили екскурсії по місту до пожежної частини та ін.

 Родзинкою цього річного табору відпочинку у нашій школі було те, що всі діти мали можливість відвідати музей, не виходячи зі стін рідної школи, адже зовсім недавно у нас відкрився перший у Дубні шкільний музей пожежної безпеки, куди ми запрошували табори відпочинку шкіл нашого міста.

 При закритті табору, з цілковитою впевненістю можна зробити висновок, що радісні і сяючі обличчя дітей відповідають назві нашого табору «Усмішка». 18 червня двері нашого табору зачинилися до наступного року, і всі із нетерпінням чекатимуть відпочинку в пришкільному таборі – 2015. Тож до зустрічі!

 

 

 

 

Переглядів: 570 | Додав: dubno-school7 | Теги: свято, табір відпочинку, Усмішка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close