22:50
З Днем народження, рідна школо!

 Ми – українці, все найдорожче називаємо «рідним». Рідний тато, рідна мама, рідна Україна, рідне місто… рідна школа. Школа – це місце, за порогом якого, залишаються житейські будні. Тут живе дух юності, романтики, оптимізму, надії. За роки свого існування школа набуває певних традицій, має своє неповторне обличчя.

Для нас, учнів, вчителів та випускників Дубенської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7, наша школа найрідніша, найкраща. Наш заклад з 50-літньою історією увійшов у нове п’ятдесятиріччя з новими ідеями, задумами та сподіваннями.

 14 листопада у закладі було дуже велелюдно. Адже ми відзначали День школи.

Святкування розпочалися із загальношкільної лінійки, на якій коротенько нагадали присутнім історію закладу та розповіли план заходів на цей день. По закінченню лінійки пройшов святковий концерт. Чарівні ведучі А. Хаєцька та В.В. Гуменюк  розпочали дійство вітальною піснею. Кожен класний колектив підготував  художній номер. Глядачі жваво підтримували артистів та дарували їм щирі аплодисменти.  Незабутніми стали виступи першокласників, четвертокласників, восьмикласників, десятикласників. У фіналі концерту дует у складі Хаєцької А. та Гуменюка В.В.  виконав пісню «Школа №7».

 Після концерту розпочався шкільний осінній ярмарок. Учні, батьки, вчителі з нетерпіння чекали початку цього заходу. Учнівські колективи представили солодощі, спечені вдома під безпосереднім керівництвом мам та бабусь. Діти жваво торгували, припрошуючи покупців саме до свого товару. А покупців було дуже багато. Приходили цілими сім’ями, щоб придбати різні домашні смаколики. Багато товару  було з патріотичною символікою.

 На наш ярмарок завітали і маленькі гості, вихованці ДНЗ №2 зі своїми вихователями та завідуючою Собчук О.В.  Вони придбали солодкий товар і самі долучилися до продажу. Маленькі гості принесли зроблені власноруч ляльки-мотанки, які розкупилися миттю. Ярмарок тривав майже дві години.  У кінці ярмарку всі присутні виконали Гімн України, що ще дужче підняло патріотичний дух і дітей, і дорослих.

 Під час концерту і ярмарку працювала у школі художня, музична майстерні, майстерня декоративно-ужиткового мистецтва. До Дня школи долучилась і соціально-психологічна служба міста. Приймали активну участь діти і у «Караоке у школі». Під час усього дня проводились консультації вчителів для батьків. Учнівським самоврядування  було організовано флешмоб «Ми - за мир». У кінці дня проведено шкільну дискотеку.

 По закінченню ярмарки були перераховані кошти. Виручено 7674 грн., 85 к. Усі кошти будуть передані на потреби воїнів АТО.

 Адміністрація закладу висловлює щиру подяку всім, хто підтримав ідею проведення Дня школи. Окрема подяка батькам, вчителям, учням – всім, хто долучився до шкільного осіннього ярмарку.

Маємо сподівання, що проведення Дня школи стане новою, доброю традицією нашого навчального закладу.

 

 

 

Переглядів: 737 | Додав: dubno-school7 | Теги: Святковий концерт, флешмоб ми - за мир, День школи, благодійні кошти, шкільний ярмарок | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close