18:33
Загальноміська толока "Моє місто - моя відповідальність"

 У п’ятницю, 15 квітня, Дубенська ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 долучилася до загальноміської толоки «Моє місто – моя відповідальність». У ході акції були проведені роботи по прибиранню та благоустрою шкільної території, території прилеглої до закладу мікрорайону «Цукровий завод» та вулиці Кременецької.

 

 Найстарші школярі зі своїми наставниками-класними керівниками  впорядкували територію навколо траси Рівне-Тернопіль. Найменші школярі, учні 1-х та 2-х класів, допомагали наводити лад у коридорах початкової школи.

 

 

 

 

 Решта учнів замітали пішохідні доріжки навколо закладу та підшефного підприємства «Нива», згрібали торішнє листя, збирали сміття. Дійсно, попрацювали на славу! Роботи вистачило усім! Втомлені, але задоволені від праці, діти прийшли додому. Вони з захватом розповідали батькам, що робили, як «допомогли» місту стати чистішим, гарнішим і, навіть, усміхненим.

 

 Батьківський комітет школи щиро дякує учням, вчителям, техперсоналу закладу – всім, хто долучився до акції з благоустрою території мікрорайону «Цукровий завод».

Дякуємо батькам, чиї діти навчаються у ЗОШ №7, за розуміння та підтримку ініціатив адміністрації закладу, учнівського самоврядування, батьківського комітету.

Адже чисте місто – відповідальна справа кожного. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 455 | Додав: dubno-school7 | Теги: загальноміська толока | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close