11:40
Засідання міського методичного об`єднання вчителів іноземної мови

29 листопада 2017 року на базі Дубенської ЗОШ I-III ступенів 7 було проведене засідання міського методичного об’єднання вчителів іноземної мови.З вступним словом виступила методист методичного кабінету управління освіти Дубенської міської ради Курій О.А., яка акцентувала увагу вчителів на нововведеннях в майбутньому ЗНО з англійської мови.Методист наголосила на необхідності, актуальності продовження роботи з обдарованими дітьми, повідомила про організацію роботи для проведення ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з іноземних мов.

Вчитель Лінчук О. Є. провела майстер-клас на тему «Розвиток креативного мислення як ефективний засіб формування комунікативної компетенції». Вонавиступила з повідомленням про міжнародний веб-сайт (http://www.eslprintables.com/) і про свою участь в його роботі, яка сприяє самовдосконаленню професійного рівня. Вчитель представила свої напрацювання і досягнення колегам по методичному об’єднанню,поділилася досвідом застосування лексико-граматичного дидактичного матеріалу , який створює для своїх уроків. Всі члени МО ухвалилинеобхідність постійно працювати над удосконаленням методики викладання , використовувати сучасні ефективні засоби і прийоми навчання, створювати власні творчі розробки, втілюючи їх у практику роботи.

Вчителі міста мали змогу ознайомитися з прийомами та методами викладання англійської мови молодих вчителів нашої школи Корольчук О.І. та Андрощука В.Р. Для досягнення найкращих результатів навчального процесу і підвищення якості знань своїх учнів вони залучають нові комп’ютерні технології, електронні ресурси, використання яких приваблює сучасне покоління учнів. Вони навчають дітей мислити, слухати і чути, говорити і висловлюватися.

Члени міського методичного об’єднання вчителів іноземної мови проаналізували продемонстровані уроки, враховуючи особливості сучасного уроку. Обговорюючи проблемні питання , учасники семінару обмінювалися своїми ідеями, досвідом та пропозиціями. Робота всіх членів МО була плідною і продуктивною.

 

 

 

Переглядів: 438 | Додав: dubno-school7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close