11:01
ЗАСІДАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ

30.03.2021 р. у закладі було проведено засідання педагогічної ради, у форматі онлайн – конференції з використанням платформи Google Meet, з питання «Підвищення ролі домашніх завдань у формуванні в учнів інтересу до навчання та стан дотримання педагогічними працівниками вимог щодо обсягу і характеру домашніх завдань».

Головними завданнями сучасної школи є забезпечення умов для розвитку і саморозвитку кожного учня, що реалізується через оновлення змісту навчальних програм , інноваційних технологій організації освітнього процесу (очного та дистанційного) втому числі й організації домашньої й самостійної роботи.

З доповіддю виступила ЗДНВР Мосійчук З.М. вона нагадала про основні норми (згідно Санітарного регламенту для ЗЗСО) тривалості виконання домашніх завдань; роль і місце домашніх завдань в освітньому процесі; їх форми і методи; способи перевірки та оцінювання. Провела аналіз відвіданих уроків  колег з організації подачі та перевірки домашніх завдань у закладі. Окремо, Зоя Михайлівна виділила причини, з яких учні відмовляються виконувати домашню роботу та поради психологів з мотивації.

ПІДВИЩЕННЯ РОЛІ ДОМАШНЬОГО ЗАВДАННЯ У ФОРМУВАННІ В УЧНІВ ІНТЕРЕСУ ДО НАВЧАННЯ ТА СТАН ДОТРИМАННЯ ВИМОГ ЩОДО ОБСЯГУ І ХАРАКТЕРУ ДОМАШНІХ ЗАВДАНЬ

Співдоповідачі Пащук О.С., Сухолейстер Л.О., Бережко Н.Л., Стецюк А.В., Шевчук П.М. поділилися дуже цікавими формами та методами щодо організації роботи з подачі та перевірки домашніх завдань із предметів свого циклу.

ПІДВИЩЕННЯ РОЛІ ДОМАШНІХ ЗАВДАНЬ  У ФОРМУВАННІ В УЧНІВ ІНТЕРЕСУ ДО ВИВЧЕННЯ ІСТОРІЇ, ПРАВОЗНАВСТВА ТА ГРОМАДЯНСЬКОЇ ОСВІТИ (ПАЩУК О.С.)

 

ФОРМИ ПРОВЕДЕННЯ ДОМАШНЬОГО ЗАВДАННЯ

НА УРОКАХ ЗАРУБІЖНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

(СУХОЛЕЙСТЕР Л.О.)

 

САМОПІДГОТОВКА У ГРУПІ ПРОДОВЖЕНОГО ДНЯ (БЕРЕЖКО Н.Л.)

 

Під завершення було проведено бліц- опитування за темою педагогічної ради «Я роблю так…», де всі бажаючі могли поділитись цікавинками з власного досвіду.

Переглядів: 148 | Додав: dubno-school7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close