21:13
Здрастуй, дзвоник вересневий!

 Свято Першого дзвоника – одне з найтрепетніших шкільних дійств. Цей день у кожного з нас закарбувався у пам’яті назавжди.

 Дев’ята година ранку. Подвір’я нашої школи в патріотичних кольорах. Звук фанфар сповіщає про початок свята. Через чарівну шкільну браму на подвір’я закладу заходять шістдесят першокласників зі своїми першими вчителями Демчук А.М та Кушнір Н.П.

 Цьогорічне свято особливе, з присмаком тривоги. Адже українська державність у небезпеці. Усі присутні вшанували хвилиною мовчання тих, хто віддав своє життя за Україну. Дуже зворушливою для усіх стало виконання пісні «Над землею тумани» Хаєцькою Анастасією.

 Школярів з початком навчального року привітала директор школи Поліщук Н.О. та вручила похвальні листи учням-відмінникам.

 За допомогу у ремонтних роботах школи, адміністрація навчального закладу висловила щиру подяку батькам, а також міській владі.

 А першокласники висловили свої почуття віршами про школу, першу вчительку, про свої сподівання.

 

 Цього року започатковано нову шкільну традицію. На святі Першого дзвоника учні закладу будуть приймати присягу на вірність державі та рідній школі. Започаткував це «запорізький писар», який з побажаннями звернувся до учнів.

 З піснею «Перша вчителька» виступила на святі співачка та композитор Галина Мосійчук.

 А ще з вітальним словом звернулись: заступник начальника управління праці Дубенської міської ради Філонюк Людмила Петрівна, методист управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Дубенської міської ради Лішанов Іван Олександрович.

 Право надати перший дзвінок 2014-2015 навчального року надано учневі 11 класу Стецюку Олександру та учениці 1-А класу Корилкевич Євгенії. Символічним є цей першовересень ще й тим, що на нашому навчальному закладі з цього дня розвивається семиметрове знамено, як символ єдності та нескореності, мудрості, віри у щасливий та мирний навчальний рік. 

 

 

Переглядів: 692 | Додав: dubno-school7 | Теги: Перший дзвоник 2014, Галина Мосійчук | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close