14:28
День народження нашої рідної школи

   

Кожна людина, чи то дитина, чи то дорослий, з нетерпінням чекає той один день в році – День народження…Так і ми: учні, вчителі, батьки, випускники вже традиційно відзначали День нашої школи.

     Нашій рідній Дубенській ЗОШ I-III ступенів №7 – 54… Це багато чи мало? В рамках людського життя – це середній вік. Але для історії школи – це лише одна мить…

     28 жовтня – у нас було багатолюдно…Святкування розпочалось флеш-мобом «У нашому серці – наша сьома школа», який організували десятикласники. Після цього відбувся концерт «Струни серця. З Днем народження, рідна школо!». Всі бажаючі продемонстрували свої вокальні, акторські, декламаторські та хореографічні здібності, а глядачі активно підтримували артистів.

 

     Але найбільше гості і господарі свята чекали шкільний осінній ярмарок. Представники усіх класних колективів, батьки торгували смаколиками , декоративно-ужитковими виробами. До нашої ярмарки приєднався і колектив ДНЗ №2 на чолі з завідувачкою Собчук О.В. Всі отримали неабияке задоволення, насолоду. Жвава торгівля тривала понад дві години. Вилучили від торгівлі 11 726 грн. Кошти від благодійного ярмарку, за рішенням шкільного парламенту, будуть передані учасникам АТО і на потреби  Дубенського хоспісу. На кінець святкування відбулось патріотичне карооке. Учні, особливо початкових класів,  залюбки виконували сучасні українські пісні, і навіть підтанцьовували.

  

     У школі під час святкування працювали майстерня обслуговуючої праці, художня, музична майстерня, «Лабораторія алхіміка», «Ми розмовляємо англійською», «У царстві книги»; проводились змагання з баскетболу для учнів 9-11 класів; відбувався перегляд фільмів, мультфільмів та пізнавальних телепередач.

 

     Протягом усього  дня надавались консультації вчителів для батьків, працювала соціально-психологічна служба міста.

 

      Адміністрація закладу щиро вітає учнів, вчителів, батьків, випускників з Днем народження нашої рідної сьомої школи та дякує усім, хто долучився до благодійного ярмарку. Ми щиро вдячні Вам за підтримку наших ідей, починань, новацій, які відбуваються у закладі і саме завдяки цьому ми розвиваємось, утверджуємось.

«Слава нашій школі і дитині, слава батькам і вчителям…!».

Богайчук Н.А.

Заступник директора  з виховної роботи.

Переглядів: 466 | Додав: dubno-school7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close