19:04
День пам'яті воїнів-інтернаціоналістів
15 лютого в ЗОШ №7 вшанували пам'ять загиблих героїв Афгану. До 25-ї річниці цих жахливих подій історії, в нашій школі була проведена виховна година у 8-9-х класах під назвою «Мертві квіти Афгану…». Діти з учнівського самоврядування взяли активну участь у підготовці та проведенні заходу. Під час години вшанування та трагічних подій діти прослухали найважливіші історичні факти війни. Школярі мали можливість познайомитися з біографіями молодих героїв Дубенщини, які відважно воювали і не повернулися до рідного міста.
Учні підготували вірші за тематикою війни в Афганістані. Також для розширення знань нашого молодого покоління про криваві події та одну з найжорстокіших війн в світі було проведено трансляцію документального фільму «Подвиг Афгану 1979-1989 рр.». Усі присутні вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.
 
Також з 10 по 14 лютого в нашому закладі всі бажаючі мали можливість відвідати виставку історичної та художньої літератури, яка проходила у бібліотеці. Впродовж тижня відбулися класні години за цією темою.
Переглядів: 533 | Додав: dubno-school7 | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close