16:46
День вчителя

Здається, ще зовсім недавно звучало відлуння Першого дзвінка, а вже Красуня-Осінь своєю впевненою ходою йде рідним краєм, заворожуючи всіх «золотом» та «дорогоцінним осіннім камінням».

Перша неділя жовтня несе свято в усі освітянські родини. В суботу, 4 жовтня, у нашій школі відбулося свято «З любов’ю для Вас, дорогі вчителі». Одинадцятикласники підготували вітальну програму для своїх наставників. Розпочалося дійство вітальним роликом, підготовленим до свята учнями школи. Одинадцятикасники бажали своїм вчителям здоров’я, успіхів, особистого щастя. «Астролог» поділився з присутніми своїм прогнозом та наголосив на тому, що до всіх освітян фортуна лагідно посміхнеться.

Незабутнім для всіх вчителів був прихід «Папи Римського». Він виступив з вітальною промовою, в якій висловив свою симпатію і до вчителів, і до їх учнів. Одинадцятикласники всім педагогам вручили подяки та символічні патріотичні подарунки.

  В кінці свята директор школи Поліщук Ніна Олександрівна привітала колег закладу з професійним святом та вручила дипломи тим працівникам, які найбільше відзначились у цьому році.

За самовіддану наполегливу працю, особистий внесок у розвиток освітнього закладу дипломами відзначено: вчителя початкових класів, голову методичного об’єднання вчителів початкових класів та вихователів ГПД Сень А.Є., вчителя початкових класів Чуздюк Н.В., вчителя хімії Чорнобай І.П., педагога-організатора Пащук О.С., вчителя інформатики Джуса М.О., вчителя української мови та літератури Заблоцьку І.І., вчителів фізичної культури Горбачука А.В. та Канюка П.М. Такі ж дипломи отримали техпрацівники закладу Пристяжнюк Г.Ф. та Антонюк Г.І.

Під час дійства свої музичні вітання для педагогів подарували Гуменюк В.В., Хаєцька А. та ансамбль «Цокотухи».

Увесь колектив закладу щиро дякує учням 11 класу та класному керівнику Вилоті Л.К. за чудове свято.

Переглядів: 566 | Додав: dubno-school7 | Теги: День вчителя 2014!, Святковий концерт | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close