08:58
ДОБРОТА ВРЯТУЄ СВІТ!

13 листопада у багатьох країнах світу відзначається Всесвітній день доброти. Всесвітній день доброти – це свято дії, яке надихає людей на добрі вчинки і сприяє за допомогою їх поліпшенню життя в світі. Символом свята є відкрите серце. Робити добрі справи неймовірно легко. Навіть проста добра посмішка здатна творити чудеса. А обійняти батьків, друга, подякувати, зробити комусь комплімент, подарувати квітку, зателефонувати бабусі, поступитись у черзі, висловити слова підтримки тим, кому вони вкрай потрібні …Все це займе мало часу і зусиль, але ефект буде неймовірним!

Сьогодні у нашому ліцеї з нагоди Всесвітнього дня доброти проведено години спілкування, бесіди, уроки доброти.Діти виготовляли «серця доброти», ляльки – мотанки в подарунок молодшим друзям, створювали «дерева добрих справ», «дерева доброти». Організовано виставку літератури «Зігріймо серце добротою», організовано перегляд мультфільмів про доброту. Але найбільш важливе, найбільш цінне - сьогодні проведено акцію «Твори добро» (допомога для дороговартісної операції маленькому Віталику, синочку нашої випускниці). Нехай же День доброти подарує малюку шанс на одужання!

Нехай День доброти подарує нам усім щире добро, дасть зрозуміти, що віддаючи щось позитивне, ми отримаємо значно більше. Подаруймо щастя тим, кого ми любимо! Робімо добро! Раз добром нагріте серце – вік не охолоне!

Переглядів: 146 | Додав: dubno-school7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close