15:03
Міське засідання мобільної групи вихователів ДНЗ та вчителів 1-х класів

      19  листопада на базі нашої школи відбулося міське засідання мобільної групи вихователів ДНЗ та вчителів 1-х класів. Тема засідання «Реалізація ідеї наступності впровадження ігрових методів навчання в закладі дошкільної освіти і початковій школі в освітній простір НУШ». Епіграфом  стали слова «Не конкуренція, а співпраця в педагогічних спільнотах – основа успіху під час реформ.

 Гостей приймали учні 1-А класу разом зі своїм класоводом І.Г.Руденко. Надзвичайно цікаво було на уроці «Я досліджую світ» Діти не тільки з захопленням брали участь у роботі, але й показували реальні знання та прагнення до навчання.

                           

    Приємно вразили такі види роботи , як ігри: «Що корисне для здоров’я», «Споживчий кошик», «Передбачення». А після експерименту з цукерками «Skittles» діти назавжди відмовилися від шкідливої їжі.

                               

    Практичну частину продовжила психолог Грибок О.В., яка провела тренінг «Наступність у формуванні довільної уваги дошкільнят та дітей молодшого шкільного віку».

     Учасники тренінгу  створювали модель – сонечко ідеального учня. Дізналися наскільки  розвинена увага у них самих. З цікавістю та активністю виконували вправи на розвиток уваги, які вони зможуть використовувати у роботі. На завершення обмінялись сердечками доброти з порадами для зустрічі своїх вихованців. Усі зарядились позитивом, гарним настроєм, знаннями та чудовими емоціями.

                         

  

  

   

  

  

Переглядів: 255 | Додав: dubno-school7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close