11:06
Міський семінар-практикум ЗДВР та педагогів- організаторів

5 травня 2017 року на базі нашого закладу відбувся міський семінар-практикум ЗДВР, педагогів-організаторів на тему: "Профілактика та подолання конфліктності й жорстокого поводження в учнівському середовищі".

До гостей школи з вітальним словом звернулась директор Ніна Олександрівна Поліщук. А юна зірочка, Оля Гладуненко задала позитивного настрою присутнім піснею "Зозуленька".

Гостям подарували букетики-обереги з весняних квітів - народних символів України з вплетеними нитками.

Далі до учасників семінару звернулась методист управління освіти Оксана Михайлівна Гуліда. У ході практичного блоку засідання презентувала модель системи роботи закладу з превентивного виховання заступник директора з виховної роботи Наталія Анатоліївна Богайчук. Вона поділилася з гостями своїми напрацюваннями у цьому напрямку - посібником "Превентивне виховання у школі".

Роботу учнівського самоврядування презентувала педагог-організатор Вікторія Борисівна Коробей.

На кінець роботи семінару тренінгове заняття з профілактики та подолання конфліктності й жорстокого поводження в учнівському середовищі провела соціальний педагог Неоніла Василівна Дзюба. Присутні охоче долучилися до роботи та жваво обговорювали основні аспекти теми семінару.

Переглядів: 531 | Додав: dubno-school7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close