15:15
Міський семінар заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів

21 травня 2014 року у нашій школі відбувся семінар-практикум заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів шкіл міста. Тема останнього четвертого засідання «Інноваційна модель співпраці освітніх закладів з батьківською громадськістю». Невипадково виховниками міста розглядалось питання триєдиної взаємодії батьків – вчителів – учнів, оскільки 2014 рік – Рік сім’ї, родини і питанню родинного виховання приділено вагому, першочергову увагу. 
Гостей семінару зустріли учні закладу у стилі кращих українських традицій з хлібом і сіллю та візитною карткою школи, піснею «Ласкаво просимо». Потім учасники заходу на чолі з методистом управління освіти, сімї, молоді та спорту Дубенської міської ради Гулідою О.М. відправились у кабінет ІКТ для роботи над теоретичною частиною засідання.

Виступаючі Горшкова Г.Г. ЗДВР ЗОШ №6, Драган І.В., ЗДВР гімназії №2, Пащук О.С., педагог-організатор ЗОШ №7 розкрили суть українського родинного виховання, питання співробітництва батьків і вчителів, інновації у роботі з батьківською громадськістю. Богайчук Н.А., ЗДВР ЗОШ №7, презентувала досвід роботи з родинами школярів. Потім гості заходу оглянули музей з історії школи. Для учасників семінару  було представлено виступ агітбригади юних пожежників у складі Хровст А., Антонюк Н., Москалюка О., Кондратика Ю., Шевчук С., Йонко М. Гостей школи піснею привітала юна зірка Хаєцька А.

Учасники семінару відвідали також щойно відкритий музей пожежної безпеки, де ознайомились з пожежним обладнанням та з історією пожежної справи.  Методист Гуліда О.М. підвела підсумки та подякувала всім за плідну роботу. 

Переглядів: 611 | Додав: dubno-school7 | Теги: педагог-організатор, семінар-практикум, співпраця школи та батьків, заступник директора з виховної робо | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close