10:35
ОБЛАСНИЙ СЕМІНАР - ПРАКТИКУМ "МИСТЕЦТВО В ОСВІТНЬОМУ ПРОСТОРІ ШКОЛИ: ПОЛІХУДОЖНЄ ВИХОВАННЯ ЯК ЦІЛІСНИЙ ІНТЕГРОВАНИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ ПРОЦЕС"

25 травня 2021 року на базі  нашої школи було проведено (в онлайн-режимі) обласний семінар-практикум із теми «Мистецтво в освітньому просторі школи: поліхудожнє виховання як цілісний інтегрований педагогічний процес». Модератором семінару - практикуму була Дячук І.В. заступник директора з навчально – виховної роботи

У заході взяли участь: Оксана Моторна, завідувач кабінету мистецтва та фізичної культури РОІППО, представники територіальних громад, які координують предмети мистецької освітньої галузі, керівники методичних об’єднань вчителів предметів художньо-естетичного циклу та вчителі мистецьких дисциплін.

Учасників семінару-практикуму вітали учні нашої школи. Директор закладу Ніна Поліщук ознайомила присутніх із історією школи.. Завідувач кабінету мистецтва та фізичної культури РОІППО Оксана Моторна розкрила педагогічну значущість проблеми поліхудожнього виховання як цілісного інтегрованого педагогічного процесу в освітньому просторі школи.

Окреслила напрямки унікальності впливу мистецьких предметів на особистість дитини Богайчук Наталя Анатоліївна заступник директора  з навчально- виховної роботи.

Родзинками власної багаторічної педагогічної роботи поділилися вчителі нашої школи.

Вчитель образотворчого мистецтва та мистецтва  Бондарчук Святослава Леонтіївна  у відеоролику розповіла  з досвіду роботи про образотворче мистецтво в освітньому просторі школи.

Донець Надія Василівна, вчитель музичного мистецтва в початковій школі поділилася напрацюваннями «Використання тілесної перкусії на уроках мистецтва в початкових класах»,.

Своїм досвідом поділилася Тимощук Таміла Миколаївна, вчитель музичного мистецтва. Увагу з акцентувала на формуванні через музичне мистецтво естетичних смаків, моральних принципів і переконань, збереженні народних традицій.

Долучилась до семінару –практикуму і вчитель трудового навчання Величко Лілія Святославівна, яка виклала у відеоролику  свої напрацювання, цікавим був майстер-клас з використанням техніки айріс фолдінг.

Наступний був практичний блок

Бондарчук С.Л. провела майстер-клас «Повітряні кульбабки»(акварельний живопис).

Донець Н.В. провела гру «Танець кульок»(пластична імпровізація)

У підсумково- релаксаційному  блоці практичний психолог школи Грибок Ольга Володимирівна провела арттерапевтичну вправу «Закинутий сад».

Дирекція школи щиро дякує педагогічним працівникам за згуртованість, організованість, творчий підхід, проявлені в продовж підготовки і проведення семінару. Бажаємо успіхів  у оволодінні новими ідеями, саморозвитку і прагнення тільки до самого кращого!

 

 

 


 

Переглядів: 171 | Додав: dubno-school7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close