11:09
ПЕДАГОГІЧНА РАДА «ОНОВЛЕННЯ ЗМІСТУ ВИХОВАННЯ У ШКОЛІ, ФОРМ І МЕТОДІВ ВИХОВНОЇ РОБОТИ НА ОСНОВІ ГУМАНІЗАЦІЇ ТА ДЕМОКРАТИЗАЦІЇ

28 січня в кабінеті ІКТ закладу відбулося засідання педагогічної ради «Оновлення змісту виховання у школі, форм і методів роботи на основі гуманізації та демократизації» (відповідно до Програми «НУШ у поступі до цінностей).

Тематична педрада розпочалась зі вступного слова директора Ніни Поліщук. Далі до виступу запрошено заступника директора Наталію Богайчук. Вона наголосила на необхідності оновлення форм і методів виховної діяльності з учнями. Стрімкі зміни – одна з основних характеристик сучасного суспільства. Інноваційні технології стали невід`ємною складовою діяльності педагога Нової української школи. Засадами  сучасного виховання  є гуманізм, дитиноцентризм, холізм, патріотизм, повага, рівність, діалогічність, проектування цілісного виховного простору, соціально – педагогічної солідарності. Відповідно до цього у виховній діяльності для нас гарний орієнтир «Програма НУШ у поступі  до цінностей», яка упорядкована згідно з  Державним стандартом  базової і повної загальної середньої освіти і має компетентісний характер. Відповідно до ключових компетентностей формуються ціннісні ставлення і практичні здібності. Зміст Програми розширює і є продовженням Програми національного виховання учнівської молоді Рівненщини на 2008 – 2020 н.р. Наступні три роки колектив закладу буде працювати  над виховною проблемою «Формування життєвих цінностей дітей та учнівської молоді у Новій Українській школі».

Далі виступила Сень Алла, класовод 2 – Б класу Вона розповіла присутнім, як організовує виховну діяльність  зі своїми другокласниками, які використовують вчителі початкових класів інноваційні форми і методи та провела з педагогами майстер – клас.

Після цього взяла слово  Ткачук Ольга,  класний керівник 6 – А класу. Вона намагалася розширити знання присутніх про основні форми і методи виховної діяльності у НУШ для старшокласників.

У кінці педагогічної ради шкільний психолог провела з педагогами вправу на довіру «Намалюй будиночок». Засідання педагогічної ради відбулося атмосфері співпраці, довіри і гармонізації.

 

 

 

Переглядів: 262 | Додав: dubno-school7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close