09:11
ПЕДАГОГІЧНА РАДА "САМООСВІТНЯ ДІЯЛЬНІСТЬ ПЕДАГОГА - ЗАСІБ ПІДВИЩЕННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ВЧИТЕЛЯ"

                                            Удосконалення методичної майстерності –

це передусім самоосвіта,

особисті ваші зусилля,

спрямовані на підвищення власної культури праці

і в першу чергу культури мислення.

В.Сухомлинський

 

20 травня 2021 р. відбулося засідання педагогічної ради «Самоосвітня діяльність педагога – засіб підвищення професійної компетентності вчителя».

Проведена педрада  у формі інтерактивної взаємодії з використанням інтерактивних вправ. Доповідач даного питання заступник директора з навчально-виховної роботи Дячук І.В. наголосила на важливості даного питання. Було висвітлено основні аспекти самоосвітньої діяльності педагогів.

Педагоги працювали в групах. Кожна група ділилася своїми родзинками педагогічної творчості. Спікери кожної команди через інтерактивну вправу «навчаючись - учусь» знайомили членів педагогічної ради з інноваціями.

«ПЕДАГОГІЧНЕ АСОРТІ ВЧИТЕЛІВ ГУМАНІТАРНОГО ЦИКЛУ»

Творча група вчителів Суспільно-природничого циклу «Саморозвиток – результат самоосвіти» доповнила виступ вчителя історії Дячук І.В., яка продемонструвала  як працювати на платформі «Wordwall»

«САМООСВІТА ВЧИТЕЛІВ КАФЕДРИ ІНОЗЕМНИХ МОВ»

«САМОРОЗВИТОК – РЕЗУЛЬТАТ САМООСВІТИ»

«ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ НА СЛУЖБІ В ОСВІТЯН»

«САМООСВІТНЯ ДІЯЛЬНІСТЬ МЕТОДИЧНОГО ОБ`ЄДНАННЯ ВЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ»

Бібліотекар школи Погранична Т.В. зробила відеоролик «Про дитячу книгу».

«ВІДЕОРОЛИК ПРО ДИТЯЧУ КНИГУ»

Шановні колеги!

Колекція щасливих миттєвостей на вашому трудовому шляху у кожного була різною, в одного більша, в іншого – трішечки менша. Проте кожен ракурс вражав неповторністю, сяйвом дитячих усмішок, незабутніх моментів. Тож хочеться побажати вам, щоб галерея професійних перемог була у кожного з вас надзвичайно великою, щоб вона постійно поповнювалася новими ракурсами, а самоосвітні кейси – новими методами, прийомами, інноваціями, що у свою чергу  сприятиме успішній реалізації компетентнісного підходу та модернізації освітнього процесу. І хоч ви вважаєте себе компетентним вчителем  продовжуйте працювати над підвищенням своєї професійної майстерності.

Пам’ятайте слова Сальвадора Далі «Не бійтеся досконалості Вам її не досягти».

 

 

Переглядів: 170 | Додав: dubno-school7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close