15:46
Пізнаймо в серці рідне слово

     11 листопада до Дня української писемності учні 5-А класу ( кл керівник Сухолейстер Л.О.) підготували виховний захід «Пізнаймо в серці рідне слово».

Ми, українці, повинні у серці нести любов до найдорожчого – мови, красивої і багатої, мелодійної і щирої, душі нашого народу.

На свято були запрошені шестикласники.

        У залі звучали вірші про рідне слово, було інсценізовано «Казку про українську мову», в якій Бабуся навчала малих дітей та розповідала про важку долю та поневіряння нашої мови.

Учням було запропоновано відео-кліп  «Цікаві факти про українську мову», було розказано про її місце серед інших мов та особливості, які притаманні тільки нашій мові.

   А ще діти співали та  танцювали. Весело провели час, виконуючи завдання конкурсної вікторини. Учням пропонувалося розгадати загадки, замінити вислів одним словом, закінчити прислів’я.

Мета заходу – виховання почуття глибокої любові до української мови – досягнута, адже на завершення свята  п’ятикласники звернулися до запрошених гостей зі словами: «Говоріть українською, хай в розмові слова веселяться, говоріть і продовжуйте мові життя».

Переглядів: 545 | Додав: dubno-school7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close