11:37
Проект "Обмін школами"

19, 23, 24 квітня відбувся соціально-освітній проект «Обмін школами», який організований членами Дубенської міської ради старшокласників «Лідер».

В гості до нашої школи завітали: Ілона Гронь ( ЗОШ №6, 8клас), Інна Гальчук, Іра Зозуля ( гімназія №2, 10 клас), Олександр Савула, Юра Войтюк(ЗОШ №3, 10 клас), Аліна Свінтозельська ( ЗОШ №5, 10 клас) та Гриць Валентин ( ЗОШ №1, 9 клас).

19 квітня учні прибули до закладу, ознайомилися зі школою, вчителями, класним колективом, в якому вони навчалися протягом трьох днів, класним керівником, ознайомилися з традиціями та історією закладу, відвідали «Музей пожежної безпеки».

23 квітня учасниками проекту було проведено спортивно-оздоровчий флешмоб для учнів початкової школи. Флешмоб пройшов під гаслом «Хочеш бути стильним – будь здоровим і спортивним».

24 квітня було проведено засідання учнівського самоврядування за участю учасників проекту. Під час засідання було обговорено такі питання:

  • Вибори учнівського самоврядування на 2017-2018 н.р.
  • Вибори президента школи на 2017-2018 н.р.

Учасники проекту разом з міністерством інформації та внутрішніх справ та внутрішніх справ провели тренінгове заняття, яке допомогло здружитися.

  • членам міської ради старшокласників за гарно проведений час, під час проекту.
Переглядів: 563 | Додав: dubno-school7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close