18:52
Родинне свято "Сто днів у школі"

Дитинство… Ми завжди згадуємо його з трепетом та радістю. А таку врочисту подію, коли дитина вперше переступає поріг школи, ще й з неймовірним хвилюванням.
Здається зовсім недавно пролунав Перший дзвінок для першокласників 2013 року, а вже пройшли місяці клопіткої роботи. І з малят-дошкільнят діти перетворились у справжніх школярів.
14 лютого у Дубенській ЗОШ І-ІІІ ст. №7 відбулось свято «Сто днів у школі», родинне свято першокласників. Школярики 1-А та 1-Б класів святково одягнені, усміхнені, щасливі. Батьки, бабусі та дідусі з неймовірною гордовитістю споглядають на своїх діток, радіючи їх першим досягненням. А класоводи Алла Федорівна та Леся Федорівна дещо хвилюються, чи втримають їх вихованці перші випробування. Родинне свято проходило у класних кімнатах неспроста, адже саме тут першокласники опановували букви, цифри, вперше прочитали слово, написали речення, розв’язали приклади. Це їх шкільний дім, «фортеця». Школярики читали вірші, співали пісень, розгадували загадки, грали ігри і навіть танцювали. А ще до первачків завітали казкові герої Карлсон та Шапокляк. Учні повторили правила школяра, пообіцяли бути завжди чемними та наполегливими в праці.
У ході свята дітки отримали «залікові книжки» та мали «скласти іспити», як справжні студенти. Екзаменаторами «іспитів» стали самі ж батьки, які мали визначити, чи стали їхні діти справжніми школярами. На першій сторінці «залікової книжки» першокласники читали текст «ланцюжком», працювали з деформованими реченнями та звуковими моделями слів. На другій – писали букви, відгадували загадки, записуючи відгадки. Далі школярі показували свої математичні вміння, розв’язуючи приклади, задачі-жарти, працюючи над математичним диктантом. Потім першокласники запросили до себе Королеву Казку, яка запропонувала виконати «чарівні завдання». Насамкінець свята класоводи зачитали свої побажання маленьким вихованцям.
Батьки щиро подякували першим вчителям – класоводам Плотніковій А.Ф. та Росоловській Л.Ф. за материнську теплоту, щирість, чуйність, за вміння підібрати до кожної дитини ключик, за те, що відкрили їхнім дітям двері у Країну Знань і ведуть по ній щодня, взявши за руку.

Переглядів: 946 | Додав: dubno-school7 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close