09:23
Родинне свято у Дубенській ЗОШ I-III ступенів №7 «З Днем народження, рідна школо!»

Школа - це місце, за порогом якого залишаються житейські будні. Тут завжди живе дух юності, романтики, оптимізму, віри у майбутнє. За роки свого існування школа набуває певних традицій, має своє неповторне обличчя.

Нашій рідній школі - 55…Здається, зовсім недавно, листопадовою дниною 2012 - го, ми святкували «золотий ювілей». Збігло п`ять років…Години за годинами, дні за днями, тижні, місяці… П`ять поколінь покинуло стіни закладу і п`ять прийшло на зміну. І так, обличчя…обличчя…обличчя…

Вже традиційно, щороку, ми святкуємо День народження школи. Цьогоріч-ювілей…У родинному колі, 27 жовтня, зібралися учні, вчителі, батьки, випускники, гості. Родинне свято розпочалось загальношкільною лінійкою. До присутніх з вітальним словом звернулась директор Н.О. Поліщук. Вона побажала успіхів, усім міцного здоров`я та подальшої співпраці. А міський голова В.М. Антонюк наголосив, що школа має вагомі здобутки, гарний учнівський потенціал і хороших педагогів та вручив закладу цінний подарунок. Вітали «ювілярку» голова благодійного фонду «Любіть Україну» М.Д.Корилкевич, заступник начальника управління освіти С.М.Кедись, головний спеціаліст управління освіти І.Г.Матвійчук, методист методичного кабінету управління освіти Н.С. Ковальчук та завідувачка ДНЗ №2 О.В. Собчук. Після лінійки було організовано флеш-моб «З любов`ю до рідної школи» та акцію «Прийдешнім поколінням …» (висаджування дерев). Неймовірну насолоду отримали присутні під час концертної програми «Нам-55!». Концертні номери було представлено від кожного класного колективу. А ще у концерті взяли участь випускники школи та танцювальний колектив «Надія». Але усі, особливо малючки, чекали початку благодійного осіннього ярмарку. Яких тільки смаколиків тут не було? І це все руками наших майстринь – матусь, бабусів та й самих школяриків. Святкування завершилось шкільною дискотекою «Від 1 до 5».

Протягом дня організовано екскурсії з історії школи, екскурсії до музею пожежної безпеки, майстер клас «У художній майстерні», виставка виробів з природного матеріалу «Красуня Осінь», виставка малюнків «Мій клас», фото колажів «Моїй школі – 55». Із задоволенням гості і господарі свята долучились до акції «Моя вишивана Дубенщина». У закладі у цей день працювали спеціалісти міської соціальної служби та ЮП.

Адміністрація та весь колектив школи щиро дякує міському голові В.М. Антонюку, голові благодійного фонду «Любіть Україну» М.Д.Корилкевичу, заступнику начальника управління освіти С.М. Кедисю, головному спеціалісту управління освіти І.Г. Матвійчуку, методисту управління освіти Н.С. Ковальчук, завідувачці ДНЗ №2 О.В.Собчук, начальнику Дубенського управління газового господарства М.М. Поліщуку, директору МБК О.М.Чорнобай, танцювальному колективу «Надія» та керівнику Л.О. Харіній, спеціалісту міської соціальної служби Р.Рибальченку та ЮП М.Вжос, випускникам А.Дуді, А.Хаєцькій, Т.Гавриленко та усім батькам школи за вітання, підтримку, співпрацю, розуміння. Надіємось, що і в подальшому наші шляхи буде об`єднувати спільна мета.

Калейдоскоп десятиріч – калейдоскоп поколінь. Годинник відлічує історичний час. А Дубенська ЗОШ I-III ступенів №7 і надалі гостинно відкриває двері все новим і новим поколінням. З Днем народження, наша рідна школо! З 55-иріччям!

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 792 | Додав: dubno-school7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close