11:23
Тиждень іноземних мов у школі

Вивчення іноземної мови  – процес складний, але багатогранний і цікавий. Адже саме іноземна мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей і оволодіння нею є потребою часу. Згідно з річним  планом школи  на 2014 – 2015 н. р.  з 20 по 24 жовтня був проведений «Тиждень іноземної мови».

Учні школи були активними учасниками та співорганізаторами всіх запланованих заходів. Метою тижня було вдосконалити мовні, мовленнєві навички, розвивати вміння розгадувати загадки; формувати вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, декламувати вірші; заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення іноземної мови та сприяти покращенню якості навчання. Вчителі англійської мови О.Є.Лінчук, Н.В.Гаврилюк, Л.О.Чудак та  французької мови Л.К.Вилота та Л.П.Омельчук  продумали та збагатили кожен день учнів змістовними та цікавими формами роботи.

З метою зацікавлення молодших школярів до  вивчення англійської мови вчитель Н.В.Гаврилюк  залучила учнів 3-х класів до створення проектів «Моє родинне дерево». Проведено виставки «Кращий зошит», «Скарбничка англійської мови». Учням 4-их класів особливо сподобалася інтелектуально-розважальна  1програма «Хто знає англійську краще?», під час якої змагалися три команди за титул переможця. Вірші, пісні, ребуси, цікаві завдання, загадки, навчальні  мультфільми сприяли збагаченню пізнавальної активності маленьких школярів.

 В 11-му класі вчителем О.Є. Лінчук були  проведені  урок-конференція («Роль ООН і НАТО у становленні України як незалежної держави») та урок-диспут («Переваги вступу України в Євросоюз»).

Школярам, які вивчають французьку мову, були запропоновані вчителем Л.К. Вилотою цікаві форми роботи: бесіда про систему освіти у Франції (11 клас), вікторина «Що ми знаємо про Францію?» (9-11 клас), прес-конференція «Видатні люди Франції» (11 клас), конкурс на кращого читця французької поезії (5-11клас).

Переглядів: 802 | Додав: dubno-school7 | Теги: Тиждень іноземних мов | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close