23:20
Тиждень правознавства у школі

  З 9 по 13 грудня в ЗОШ №7 відбулися заходи до тижня правознавства. Впродовж п’яти навчальних днів молодші школярі та учні старшої школи мали можливість відвідати книжкову виставку правової літератури в бібліотеці та оглянути виставку малюнків «Казкові герої в країні прав та обов’язків», яку підготували учні 3-4 класів.

10 грудня відбувся всеукраїнський урок із правознавства, присвячений 65-й річниці з дня прийняття «Загальної декларації прав людини». Учні 9-х класів прослухали тему всеукраїнського уроку «Права людини». Учні 5-11 класів підготували стінгазети на тему «Права, свободи та обов’язки людини і громадянина».

11 грудня в нашій школі було проведено голосування «Вислови свою думку – Україна в Європейському союзі?». Молодші школярі взяли участь в бесіді «Права дитини» з вчителем правознавства Пащук О.С.

 12 грудня 9-і класи змагалися в конкурсі брейн-ринг «Чи знаєш ти Конституцію України».

На завершення тижня правових знань відбулося засідання круглого столу «Європейський союз – Україна … Росія?» Учасниками обговорення та дискусії були учні 11-го класу. На засіданні круглого столу діти презентували свої проекти-дослідження з питань «Історія утворення і розвитку ЄС», «Структура ЄС». Одинадцятикласники проаналізували питання  «Інтеграція України в ЄС», провели дослідження, яке стосується сучасних взаємовідносин України і Росії. 13 грудня були підведені підсумки тижня.

Переглядів: 1691 | Додав: dubno-school7 | Рейтинг: 4.8/4
Всього коментарів: 1
1 SergDaype  
<a href=http://zmkshop.ru/tseny/>башня мачты</a>

Ім`я *:
Email *:
Код *:
close