18:44
Тиждень правознавства у школі

 З 07.12 по 11.12 вже традиційно у нашій школі було проведено низку заходів по правовій культурі у рамках тижня правознавства.

 Усі бажаючі мали можливість ознайомитись із основними нормативно-правовими актами українського законодавства. Діти із задоволенням представили виставку стіннівок по правовій тематиці "Я маю права".

 Учні 10-го класу взяли участь у бесіді "Нас захищає Закон України...". Під час заняття діти пригадали й проаналізували основні закони та підзаконні нормативно-правові акти,  обговорили їх юридичну силу. Метою уроку було розуміння необхідності знати закони. Епіграфом заходу була стаття 68 Конституції України "Незнання законів не звільняє від юридичної відповідальності".

 09.12 було організовано перегляд науково-правничих фільмів "Знайомство з судом", "Діти за ґратами". 

 Протягом тижня правознавства діти також працювали творчо. Учні 9-11 класів взяли участь у конкурсі творів (проектів) на тему "Я живу в правовій, соціальній, демократичній, суверенній державі і можу це довести". Такий вид роботи дав можливість дітям проаналізувати і висловити свою думку, яку склали із своїх спостережень, досвіду чи розповідей оточуючих.

 Також було відзначено Міжнародний День прав людини. 10 грудня відбулися уроки, присвячені важливій події для всієї планети -  прийнятті "Загальної декларації з прав людини".

 Насичений тиждень правознавства завершився виховною бесідою з запрошеним представником правоохоронних органів Вжос Мирославою Михайлівною.

Переглядів: 422 | Додав: dubno-school7 | Теги: тиждень правознавства у школі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close