16:41
Тиждень природничих дисциплін у школі

Найбільшу насолоду і радість, найпалкішу любов до рідного краю, до життя викликає спілкування з природою. Вона завжди чарувала і чарує, хвилювала і хвилює кожного з нас. Краса природи, її гармонія є основою естетичних почуттів і вражень. Не можна любити того, про що не маєш уявлення. А любов до природи є основою любові до Батьківщини.
Формуванню ціннісного ставлення до природи сприяло проведенню тижня природничих дисциплін (07.04 – 11.04.2014 р.) у нашій школі. Програма тижня була насиченою. Вчителі Ткачук О.О. та Чорнобай І.П. провели ряд виховних заходів: усний журнал «На нас надіється Земля» (11 кл.), пізнавальні ігри «Щасливий випадок» (7-А кл.), «Чарівниця хімія» (6 кл.), «Посвячення в хіміки» (7 кл.), Проведені заходи спонукали учнів не тільки мислити, а й пізнавати щось нове та невідоме, закликали бути уважними до всього, що навколо нас.
Адже, щоб бути здоровим і щасливим, всім – від великого до малого – потрібно пізнавати, вивчати та бережно ставитись до природи, невід’ємною частиною якої є ми. 

 

Переглядів: 592 | Додав: dubno-school7 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close