11:22
Тиждень соціально-психологічної служби

Психологія – це наука про людську душу. Вона допомагає людині пізнати себе, вирішувати проблеми, вчитися керувати своєю поведінкою, долати труднощі й радіти кожній хвилині життя.

З 03.10. по 07.10. у ЗОШ №7 проходив тиждень соціально-психологічної служби. Понеділок пройшов під девізом: «Хороший настрій починається з душі, а не з ноги, з якої зранку встали». Учні 4-х класів брали участь у інтелектуальному конкурсі. За результатами тестувань переможцями стали:  Крафта А., Ящук В., Вилота С., Лісецька С., Ільченко Р., Медвідь В., Письмак В., Шилова Ю., Гачевський Б., Климчак В., Щур К., Паламарчук І., Юрчук Д., Болотвіна А.

 

У вівторок учні 10-11 класів брали участь у експрес-опитуванні «Твоє ставлення до школи». Для учнів 7-х класів було організовано показ презентації «Терапія кольорів – психологія кольору», де учні дізнались про лікувальні властивості кольору.

Середа пройшла під девізом: «Подаруй світу посмішку». Учні початкових класів створювали «Дерево бажань». Дуже цікаво було те, що бажаннями дітей були:  мир в країні, щастя для нашої школи.

З п’ятикласниками психолог провела тренінгові заняття «Умій дружити».  На занятті діти активно обговорювали завдання з лялькою Бінго, слухали казку про червону шапочку з вуст Вовка. Дуже цікавою була вправа «Долоньки», де діти писали позитивні риси характеру однокласників.

 

У четвер учні 6-х класів змагалися за перемогу у грі «Слідопити». Школярі з неймовірним азартом досліджували школу: рахували двері, дізнавальсь кількість учнів, вивчали літературні вподобання вчителів та ін..

Старшокласники активно писали свої побажання на плакаті «Паркан думок». Найбільше учням хочеться, щоб працював басейн та були перерви на ланч.

  

Останній день соціально-психологічного тижня  мав девіз : «Щоб перебувати у злагоді з собою, людина має бути тим, ким вона може бути».

Соціальний педагог провела заняття «Оминаймо гострі кути», на якому учні вчилися конструктивно вирішувати конфлікти.

  

Протягом тижня в школі панувала атмосфера активної творчості, гарного настрою та доброзичливості. Переможці конкурсів були нагороджені грамотами, активні учасники – солодкими сюрпризами.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 438 | Додав: dubno-school7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close