07:42
ТРАГЕДІЯ БАБИНОГО ЯРУ…

Історія України багата трагічними сторінками. Чи це така карма, чи можливо, ми завинили перед Богом? А, можливо, зовсім трохи мине часу і ми розквітнемо! Але так важливо майбутнім поколінням пам`ятати, чого вартує мир і спокій!

Сьогодні 80-і роковини трагедії бабиного Яру. Ми вшановуємо пам`ять десятків тисяч розстріляних. У цей день були вбиті перші жертви нацистської політики винищення, вбито майже 34 тис. київських євреїв. А, взагалі, з 1941 року по 1943 рік маховик смерті забрав життя близько 100 тисяч людей, які знайшли вічний спокій у Бабиному Яру.

Сьогодні у нашому ліцеї пройшли заходи, які присвячені трагедії в Бабиному Яру. Проведено інформаційні бесіди з елементами перегляду відеодокументів, хвилини пам`яті, уроки пам`яті, години спілкування, тощо.

З метою формування стійкого негативного ставлення громадян до фактів дискримінації, зневаги до людської гідності та зазіхань на право на життя відбувся Національний урок пам`яті. У цей день мільйони «червоних точок пам`яті» добавились до Національної карти пам`яті.

Вічна пам`ять жертвам!

Національний урок пам’яті, приурочений до 80-х роковин трагедії

 

Переглядів: 168 | Додав: dubno-school7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close