10:57
Відбулися змагання санітарних постів

 27 листопада 2015 року у приміщені спортивної зали  СЗОШ №5 відбулися міські змагання санітарних постів загальноосвітніх навчальних закладів міста. Захід був проведений із метою ефективної пропаганди здорового способу життя, відродження системи медико-санітарної підготовки, привернення уваги молоді до проблем захисту і свободи людини, виховання в молоді гуманізму і милосердя, поваги до людського життя, ознайомлення з основами міжнародного гуманітарного права, підготовки до залучення волонтерів до Червонохресного руху.

 Змагання проводилися для учнів 8 класів, кількість учасників по 5 чоловік від команди. Нашу школу представляла команда у складі: Савчука Тараса, Чуздюка Владислава, Гусарука Дениса, Панасюка Артема, Чулкова Віталія.

Змагання проходили у сім етапів:

І етап – представлення команд;

ІІ етап – теорія медичних знань та практичні навики медицини невідкладних станів на до госпітальному етапі;

ІІІ етап – догляд за хворими;

IV етап – теорія медичних знань по інфекційних хворобах та їх профілактика;

V етап – товариство Червоного Хреста;

VІ етап – лікарські рослини та їх застосування в медицині;

VІІ етап – стінгазета.

 До суддівства були запрошені лікарі міської лікарні та швидкої допомоги. Члени журі відмітили високий рівень підготовки цьогорічного конкурсу санпостів.

Команда нашої школи здобула І місце в ІІ етапі змагань (теорія медичних знань та практичні навики медицини невідкладних станів на до госпітальному етапі).

 

 

Переглядів: 408 | Додав: dubno-school7 | Теги: змагання санпостів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close