21:40
Відбувся міський семінар-практикум бібліотекарів

 25 лютого 2016 року у бібліотеці нашої школи відбувся семінар-практикум шкільних бібліотекарів на тему «Співпраця бібліотекаря з психологом школи та вчителем образотворчого мистецтва, як засіб гармонійного розвитку особистості».

 

 

 Бібліотекар школи Погранична Т.В. виступила з доповіддю «Бібліотерапія – як перспективний напрям співпраці бібліотекаря та психолога».  За допомогою книги можна досягнути потрібного терапевтичного впливу на хворих і профілактичного впливу на здорових, стимулювати у них позитивні і погасити негативні настрої.

 

 Практичний психолог Грибок О.В. та вчитель образотворчого мистецтва Бондарчук С.Л. провели заняття «В гармонії з собою». Мета якого спрямована на формування у людини навичок і здатності протистояти неординарним ситуація (хворобам, стресам, депресіям), зміцнювати силу волі, підвищувати інтелектуальний та освітній рівень.

 

 У ході роботи учасники семінару створювали емоційний комфорт вдома і на роботі,  виготовляли сонечко позитивних рис характеру. Також  провели сеанс арт-терапії у техніці монотипія, що дозволило учасникам звільнитися від емоційної напруги та стресового навантаження.

Бібліотекарі шкіл міста отримали цікаву інформацію, а ще хороший настрій і позитивні емоції.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 440 | Додав: dubno-school7 | Теги: співпраця бібліотекаря, семінар бібліотекарів, бібліотерапія, арт-терапія | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close