11:19
Відбувся міський семінар-практикум вчителів біології, природознавства, екології, основ здоров'я

 18 листопада 2015 року у школі  відбувся міський семінар-практикум вчителів біології, природознавства, екології, основ здоров’я на тему «Інноваційні методи навчання в курсі природничих наук».

 Вчителі міста на теоретичній частині семінару ділилися досвідом, обговорюючи сучасні інноваційні технології як засоби формування ключових компетентностей учнів на уроках природничого циклу.

 Потім перейшли до практичної роботи. Методист управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Дубенської міської ради Царук Н.Г. звернула увагу присутніх на готовність вчителя до інноваційної діяльності.

 Потім вчителі розійшлися по творчих лабораторіях учителів Дубенської ЗОШ  І-ІІІ ст.  №7. Урок з біології на тему «Різноманітність павукоподібних та їх значення в екосистемах та житті людини»  у 8-Б класі провела вчитель біології Антонюк Т.В., урок з географії «Сузір’я. Зоряне небо» у 5-А класі провела вчитель географії Ткачук О.О., урок з основ здоров’я на тему «Самооцінка і здоров’я» у 6-Б класі провела вчитель основ здоров’я Тимощук Т.М.

 Після уроків відбувся методичний аукціон обговорення та аналіз уроків та конспектів уроків, що ілюструють застосування інноваційних технологій на уроках природничого циклу.  

Переглядів: 408 | Додав: dubno-school7 | Теги: Інноваційні методи навчання, семінар, відкритий урок | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close