18:48
Відбувся шкільний етап огляду-конкурсу "Воскресни, писанко!"

Вже стало традицією, щороку проводити у нашій школі огляд-конкурс писанок. Не винятком став і цей рік, позаяк, виготовляти писанки перед Великоднем давня традиція наших предків, що в умовах сучасного світу не втрачає своєї самобутності та популярності.

Учні активно долучаються до участі у конкурсі, натхнені підтримкою вчителів та батьків. Дають волю своїй уяві та творчому пошуку. Використовуючи знання символіки кольорів та зображень, орнаментів писанок, діти охоче експериментують і створюють цікаві творчі роботи у різних техніках та матеріалах.

 Нелегко було  і цього року серед розмаїття дитячих робіт визначити переможців. Але все ж таки вибрали найцікавіші і найкреативніші роботи. Це колективні роботи виконані  у техніці «мальванка», аплікація.  Дерв’яна писанка оздоблена технікою квілінг - учня 1-Б класу Дмитра Чулкова. Оригінальні «Писанки-двійнята» у паперовому кошичку виготовлені з ниток і оздоблені квілінговою технікою, учениці 2-А класу Омельчук Поліни. «Диво-писанка» виготовлена з ниток та декорована квітами зі стрічок  колективна робота 1-А класу.

 Колективна робота гуртківців учнів 7-х, 9-х класів (Бондарчук Вікторія, Анфьорова Анастасія, Безнюк Олена, керівник  гуртка - вчитель образотворчого мистецтва Бондарчук Святослава Леонтіївна) зачаровувала своїм розмаїттям мальованок та оригінальною презентацією.

Для виготовлення своїх писанок діти  використовували нитки, бісер, техніку аплікації, квілінгу, акрилові фарби. Такі конкурси  сприяють творчому пошуку, розвитку креативних та комунікативних здібностей. І хоча до Великодніх свят ще досить  часу та дух його запанував під час проведення конкурсу писанок.

Переглядів: 943 | Додав: dubno-school7 | Теги: конкурс писанок | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close