12:52
Виховний захід у рамках проекту "Освіта для сталого розвитку в дії"

 11 грудня  одинадцятикласники стали активними учасниками заходу в рамках проекту «Освіта для сталого розвитку в дії». Діти розробили міні-проект з теми «Енергозбереження та екологічна безпека».

 Цей захід поставив за мету дві проблеми сучасності:  економічну та екологічну. Учні представили свої ідей і самостійно прийшли до висновку, що обов’язок кожного берегти природу, вміло розпоряджатися економічними ресурсами, аби добробут наступних поколінь лишався не нижчим за сучасний.

 Під час заняття учні сформували принципи екологічної етики та етики відповідальності. На жаль  однією з глобальних проблем XXI століття є безвідповідальне ставлення до навколишнього середовища, а отже і до самих себе. Збереження екосистеми, виховання культури розумного споживання, суттєве зменшення кількості відходів – це те, що негайно потрібно запровадити як постійний стиль життя.

«Природа – Суспільство – Людина мають існувати в процесі гармонії» - таким був епіграф лекційного заняття  проведеного класним керівником 11 класу Пащук О.С.  Як кажуть «хто володіє інформацією, той володіє світом», так вільний доступ до знань з питань сталого розвитку та стану довкілля в результаті має призвести до зміни в поведінці нашого підростаючого покоління. Учням-старшокласникам була надана інформація із міжнародної та національної законодавчої бази по збереженню екосистеми.  

Переглядів: 425 | Додав: dubno-school7 | Теги: проект, освіта для сталого розвитку в дії | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
close